Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a anunţat, miercuri, că decizia partidului a fost de a-l susţine pe Florin Roman pentru a prelua interimar funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, după demisia lui Ludovic Orban.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Decizia a fost să-l susţinem pentru interimar pe domnul vicepreşedinte Florin Roman. După aceea, vom discuta şi vom vedea cine o să fie persoana desemnată din partea noastră pentru funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor”, a anunţat, miercuri, preşedintele PNL, Florin Cîţu.  

Fostul lider liberal Ludovic Orban a anunţat miercuri că şi-a depus demisia din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. 

Vicepreşedintele Camerei Sorin Grindeanu (PSD) a declarat, miercuri, la Parlament, că social-democraţii vor avea un candidat pentru şefia Camerei Deputaţilor, după demisia lui Ludovic Orban şi că nu îl vor susţine pe Florin Roman pentru a prelua interimatul.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.