Premierul Florin Cîţu a anunţat că a asigurat-o pe Maia Sandu, cu ocazia împlinirii a 30 de ani de la proclamarea Independenţei Republicii Moldova, că România rămâne alături şi susţine aprofundarea reformelor, consolidarea statului de drept şi a parcursului european al Republicii Moldova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am felicitat-o astăzi pe Maia Sandu, cu ocazia împlinirii a 30 de ani de la proclamarea Independenţei Republicii Moldova. Am asigurat-o că rămânem alături şi susţinem aprofundarea reformelor, consolidarea statului de drept şi a parcursului european al Republicii Moldova. Vom continua şi vom consolida proiectele de asistenţă şi întreaga agendă de cooperare bilaterală. Chiar ieri am stabilit un nou ajutor pentru Republica Moldova în lupta împotriva Covid: trimitem 100.000 de teste rapide antigen. Felicit Republica Moldova şi pe cetăţenii săi, cu prilejul sărbătorii lor naţionale, şi aştept şedinţa comună de guvern de la Chişinău. La Mulţi Ani, Republica Moldova! La Mulţi Ani, cetăţenilor moldoveni!”, a scris Florin Cîţu, vineri pe Facebook. 
 
Preşedintele Klaus Iohannis participă, vineri la Chişinău, la manifestările dedicate aniversării a 30 de ani de la declararea independenţei Republicii Moldova, a transmis Administraţia Prezidenţială. Ceremoniile au fost amânate cu o oră, după ce avioanele cu care au sosit preşedinţii Klaus Iohannis şi Volodimir Zelensky nu au putut ateriza din cauza ceţii de la Chişinău.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.