Premierul Florin Cîţu a afirmat, vineri, la Zalău, că pandemia nu a trecut şi trebuie intensificate eforturile pentru vaccinare. ”Această campanie de vaccinare continuă până când ne asigurăm că nu mai avem niciun caz de infectare”, a afirmat Cîţu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sunt aici pentru a susţine în cont9nuare campania de vaccinare. Să nu uităm că suntem încă în pandemie astăzi sunteţi pe locul 10, un loc onorabil, dar trebuie făcut mult mai mult”, a declarat, vineri, la Zalău, Florin Cîţu.

Premierul a adăugat că trebuie intensificate efoturile pentru vaccinare.

”Trebuie să facem mai mult, pentru că pandema nu a trecut. Avem cifre bune, am luat-o în faţa pandemiei, dar trebuie să nu ne culcăm pe o ureche pentru că această campanie de vaccinare continuă până când ne asigurăm că nu mai avem niciun caz de infectare. Atunci putem spune că a trecut pandemia”, a mai afirmat Cîţu.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat vineri 103 cazuri noi de COVID-19 şi 20 de decese înregistrate în ultimele 24 de ore. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.