Premierul Florin Cîţu a discutat luni cu omologul francez Jean Castex care a exprimat sprijinul deplin pe care Franţa îl va acorda României în toate proiectele Executivului în plan extern şi nu numai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În cursul zilei de azi (luni - n.r.) am avut prima convorbire în calitate de prim-ministru cu omologul meu francez, domnul Jean Castex. M-am bucurat să constat continuitatea relaţiilor bilaterale dintre Franţa şi România, relaţii care au o istorie lungă şi de succes în mai multe domenii.

Dincolo de discuţiile referitoare la evoluţia pandemiei şi al procesului de vaccinare din cele două ţări, am reiterat cât de importante sunt companiile franceze în procesul de relansare economică a României. Totodată, premierul Castex a exprimat sprijinul deplin pe care Franţa îl va da în continuare României în toate proiectele noastre în plan extern şi nu numai”, a scris Florin Cîţu luni pe Facebook. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.