Fostul premier Florin Cîţu comentează marţi noile cifre privind rata inflaţiei, în luna noiembrie, el arătând că 16.8% este ”un nou record negativ dar normal când socialistii decid politica economică. ”PSD trebuie să plece acasă. URGENT! Dacă mai vrem să scadă inflaţia, dobânzile, taxele şi să crească puterea de cumpărare a TUTUROR românilor”, mai spune Cîţu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”16.8%. Aici a ajuns rata inflaţiei PSD-iste în noiembrie. Un nou record negativ dar normal când socialistii decid politica economică. O lovitură dură pentru TOŢI românii care văd cum de un an de zile banii pentru care muncesc nu mai au nicio valoare”, spune senatorul Cîţu.
 
El precizează că ”nu este vorba de niciun fel de magie aici”. ”Orice elev de liceu care a făcut economie ştie că un deficit bugetar mai mare inseamnă explozia inflaţiei. Exact aşa s-a întâmplat”, mai afirmă Florin Cîţu.
 
Potrivit lui Cîţu, ”planul PSD de sărăcire a românilor prin taxe mari, dobânzi mari şi mega-inflaţie se va intensifica in perioada următoare” .
 
”PSD trebuie să plece acasă. URGENT! Dacă mai vrem să scadă inflaţia, dobânzile, taxele şi să crească puterea de cumpărare a TUTUROR românilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.