Vicepreşedintele PSD Gabriela Firea a declarat, vineri, că şi-ar dori ca în viitorul Guvern să rămână miniştri precum Sevil Shhaideh, Carmen Dan, Florian Bodog şi Petre Daea. Firea a precizat că şi-ar dori ca Daea să rămână în Executiv pentru proiectul PMB de amenajare a unor grădini de zarzavaturi pe lângă şcoli, astfel încât copiii să mănânce sănătos.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebată dacă şi-ar dori ca Florian Bodog să rămână în viitorul Guvern, Gabriela Firea a declarat: ”Din punctul meu de vedere, eu mi-aş dori să rămână, nu ştiu exact care va fi decizia din Comitetul Executiv de luni, de la 10.30. Este un ministru cu care am colaborat bine în această perioadă, la fel cu doamna Sevil Shhaideh, doamna ministru de interne, Carmen Dan, cu domnul ministru al Agriculturii pentru proiectul pe care îl pregătim, de amenajare a unor grădini de zarzavaturi şi legume pe lângă curţile şcolilor, astfel încât copiii noştri să mănânce sănătos. Mi-aş dori să rămână în continuare în Cabinet, dar nu ştiu care este lista viitorului Cabinet”.

Primarul Capitalei Gabriela Firea şi-a prezentat, vineri, bilanţul, la un an de mandat la Primărie, mulţumind "puţinilor miniştri din fostul Guvern” care au susţinut activitatea municipalităţii.

Firea ea le-a mulţumit miniştrilor Carmen Dan, Alexandru Petrescu, Gabriel Petrea, Andreea Păstârnac, Petre Daea, Pavel Năstase şi Florian Bodog, care au şi fost prezenţi la evenimentul organizat de Primărie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.