Aleşii locali ai PSD au felicitat public actuala conducere interimară a partidului pentru decizia de a coopta în structura de conducere primarii de municipii şi preşedinţii de Consilii Judeţene. "Nu vor putea să vină anumiţi consultanţi sau sfătuitori care să îndepărteze conducerea partidului de electorat, fapt care din păcate s-a întâmplat şi cu toţii am plătit mult şi scump, electoral", spune Gabriela Firea despre modificările în ceea ce priveşte Comitetul Executiv al PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Felicităm conducerea Partidului Social Democrat pentru propunerea de modificare a statutului în ceea ce priveşte lărgirea componenţei Comitetului Executiv cu includerea în cadrul viitoarei structuri de conducere a PSD, pe lângă preşedinţii de organizaţii judeţene, şi a aleşilor locali, a primarilor de municipii reşedinţă de judeţ şi a preşedinţilor de Consilii Judeţene. Suntem convinşi că o astfel de măsură va duce la îmbunătăţirea deciziei pentru că un for de conducere, cu cât este mai larg şi cu cât mai multe minţi luminate vin cu idei şi se provoacă o dezbatere, cu atât mai mult decizia poate fi una mai bună", a afirmat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Gabriel Zetea.
 
"Trebuie să recunoaştem faptul că această formulă, în care la dezbateri şi decizii participau exclusiv preşedinţii de organizaţii judeţene nu a fost neapărat un lucru foarte bun", a afirmat şi preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea.
 
Ea a precizat că primarii şi preşedinţii de Consilii Judeţene vin "cu o abordare pragmatică” şi ţin legătura cu cetăţenii, iar prin participarea acestor aleşi la decizii nici partidul "nu va pierde legătura cu cetăţenii”.
 
"Este o garanţie în plus că politicile promovate de PSD vor fi întotdeauna în concordanţă cu ceea ce doresc românii la un moment dat şi nu vor putea să vină anumiţi consultanţi sau sfătuitori care să îndepărteze conducerea partidului de electorat, fapt care din păcate s-a întâmplat şi cu toţii am plătit mult şi scump, electoral”, a spus Firea.
 
Firea a precizat că nu s-a stabilit cum se va numi noul organism de conducere care în prezent se numeşte Comitetul Executiv şi despre care ea a spuns că "probabil îşi va schimba şi denumirea”. 
 
Aceasta a mai spus că termenul la care ar urma să se producă schimbarea în ceea ce priveşte Comitetul Executiv al PSD este Congresul extraordinar anunţat pentru perioada următoare.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.