Candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea, care a pierdut cursa electorală pentru al doilea mandat, susţine că nu are motive să facă un pas în spate din conducerea PSD în urma rezultatului, întrucât scorul politic al partidului a fost dublat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Aaa, pentru că am dublat scorul partidului în Bucureşti să fac un pas în spate? Ar fi..”, a afirmat Gabriela Firea, marţi, întrebată fiind dacă va face un pas în spate din conducerea PSD în urma rezultatului obţinut la alegerile locale, unde a candidat pentru al doilea mandat. 
 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
Ea a catalogat drept "onorant” rezultatul pe care l-a obţinut în urma scrutinului din 27 septembrie. 
 
"La Bucureşti am dublat scorul politic, de la 16% la europarlamentare la 33%, iar eu am obţinut un scor de 38%, foarte onorant în condiţiile date, în care am avut tot Guvernul împotriva mea, toţi banii de la Guvern împotriva mea, s-au focusat toţi cu o campanie deşănţată negativă la adresa mea ca persoană, în primul rând”, a mai declarat primarul general în funcţie. 
 
Firea a răspuns şi acuzaţiilor conform cărora ar fi vrut să "pandelizeze” Capitala, dar şi celor privind "caracatiţa de la Primărie”. 
 
"Mergeţi în Voluntari, să vedeţi cum arată fosta comună cu noroiul până la genunchi şi cum arată acum. (...) Eu abia aştept întâlnirea domnului Dan cu caracatiţa mea, că nu va fi decât eventual în farfurie, dacă o comandă la restaurant”, a afirmat Firea.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.