Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, afirmă că Paul Stănescu este cel care a propus-o, la alegerile locale trecute, pe ea candidat la Primăria Capitalei, iar ulterior Liviu Dragnea "a achiesat". "Nu a fost ideea domnului Dragnea şi domnul Dragnea (...) la un moment dat va recunoaşte", spune Firea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Să ştiţi că domnul Stănescu m-a propus pe mine candidat la Primăria Capitalei, şi într-un final şi domnul Dragnea, după ce a citit mai multe sondaje de opinie, a achiesat. Nu a fost ideea domnului Dragnea şi domnul Dragnea (...) la un moment dat va recunoaşte. Domnul Paul Stănescu mi-a spus că m-a auzit la un Congres cum am vorbit delegaţilor, deşi până atunci nu interacţionasem decât de bună ziua, nu aveam nicio relaţie mai apropiată (...) şi a spus că sunt un om care poate să crească în politică, poate să creeze acea empatie cu membrii noştri şi simpatizanţii şi că aş fi un candidat potrivit pentru Primăria Capitalei", a povestit Gabriela Firea vineri, într-o emisiune la Antena 3.

Ea a spus că nu se gândea atunci la o astfel de candidatură.

"Şi pe mine m-a surprins, la acel moment eram senator din partea judeţului Ilfov, şi nu mă gândeam la o candidatură la Primăria Capitalei", a afirmat Firea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.