Primarul Capitalei Gabriela Firea a declarat luni că îi va trimite pe WhatsApp poezia ”Trei, Doamne, şi toţi trei” lui Victor Ponta, care a citat greşit în contextul în care liderul Pro România se referea la ea, la Viorica Dăncilă şi la Lia Olguţa Vasilescu. Ea a comentat că poezia este foarte tristă şi este despre un bărbat care şi-a pierdut trei băieţi pe front, iar dacă Victor Ponta nu ştie că referirea la Doamne ”nu era la nişte cucoane din politică” e grav.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, spune că fostul său coleg, Victor Ponta încearcă să urce în sondaje spunând lucruri urâte despre PSD şi a citat o poezie fără să cunoască la ce se referă. Firea a spus că îi va trimite poezia pe WhatsApp.

Gabriela Firea a declarat, luni, că fostul ei coleg, Victor Ponta le-a luat ”la rând” pe Viorica Dăncilă, Olguţa Vasilescu şi Gabriela Firea, încercând să urce astfel în sondaje.

”Şi fostul nostru coleg, Victor Ponta nu ştie ce să mai facă să crească în sondaje spunând lucruri urâte despre  PSD. Acum a scăpat de domnul Dragnea , ne-a luat pe noi la rând. Toată ziua este cu doamna Dăncilă în gură, toată ziua este cu mine în declaraţii şi toată ziua este cu doamna Olguţa Vasilescu”, a declarat Firea.

Primarul Capitalei a spus că Victor Ponta, actualul lider al Pro România a citat o poezie, fără să ştie exact la ce se referă poezia respectivă.

”Chiar a făcut şi o afirmaţie care nu îi aduce cinste pentru că a dat un citat greşit şi îmi pare rău, dar este o poezie care trebuia să o citească în copilărie. Şi anume a spus că la preşedinţia  PSD şi pentru candidatura la Palatul Cotroceni se bat în PSD trei doamne: Doamna Dancilă, doamna Firea, doamna Vasilescu, niciuna nu are şanse să intre în turul doi, niciuna nu va obţine un scor satisfăcător. Şi într-un final a spus în zeflemea Trei Doamne şi toţi trei. Eu ştiam că acea poezie este foarte tristă şi este despre un bărbat care şi-a pierdut trei băieţi pe front. dacă domnul Ponta nu ştie că referirea la Doamne nu era la nişte cucoane din politică, ci la Dumnezeu şi că era plânsul în versuri al unul bărbat, tată, care îşi pierde trei  feciori pe front, e cam grav. O să îi trimit pe WhatsApp poezia”, a declarat Gabriela Firea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.