Primarul general Gabriela Firea a declarat, vineri seară, că nu toate guvernele PSD-ALDE au susţinut proiectele Primăriei Bucureşti, iar în ceea ce priveşte Spitalul Metropolitan a afirmat că a rezolvat cu premierul Viorica Dăncilă ”în două săptămâni” ce nu a reuşit cu cele două guverne anterioare. Întreebată ce pildă i-ar transmite liderului PSD, Liviu Dragnea, a răspuns: ”Să întorci şi celălalt obraz, nu dinte pentru dinte”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gabriela Firea a fost întrebată, vineri seară, la Antena 3, ce pildă i-ar transmite preşedintelui PSD Liviu Dragnea.

”Cred în echipa noastră şi în oameni. Domnul Dragnea este un om credincios. (...) Eu sunt pentru principiul: să întorci şi celălalt obraz, nu dinte pentru dinte, apropo de Vechiul şi Noul Testament. Într-adevăr, în ziua de astăzi, în care duritatea este o virtute pentru mulţi, se consideră o slăbiciune să recomanzi permanent şi tu să procedezi de această manieră în care tu să încasezi permanent şi să întorci şi celălalt obraz pentru că, la un moment dat, e posibil ca echipa să fie demobiloizată şi să te condidere un lider slab, cu puţină forţă şi că te ascunzi după aceste cuvinte din Biblie”, a spus Firea.

Aceasta a apreciat că Liviu Dragnea i-a arătat încredere de-a lungul timpului.

”M-a propus să fiu candidat pentru Primăria Generală şi mi-a susţinut proiectele. Nu toate guvernele PSD-ALDE mi-au susţinut proiectele şi nu sunt ale mele”, a mai spus Gabriela Firea.

Vorbind despre Spitalul Metropolitan, primarul general a afirmat că a rezolvat, după opt luni de zile, ”ceea ce putea să se rezolve foarte simplu”.

”A fost foarte greu, deşi lucrurile erau simple. Foarte multe minciuni. Ni se spunea: «Proiectul de hotărâre este gata, urmează să intre în şedinţă». El nici nu era conceput. (...) Nu te aştepţi la oameni serioşi, colegi de partid să judece cu dublă măsură lucrurile. (...) Mă bucur că în acest moment cu doamna prim-ministru Viorica Dăncilă am rezovat în două săptămâni ce nu am rezolvat cu două guverne anterioare. Îmi pare rău să spun acest lucru. Domnul Mihai Tudose a recunoscut că a fost minţit de unii miniştrii şi unii secretari de stat”, a mai spus Gabriela Firea.

Aceasta a explicat că de 50 de ani nu s-a mai construit un spital de stat în Bucureşti, dar proiectul a întâmpinat foarte multă opoziţie, chiar blocaje.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.