Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că nu intenţionează să candideze la preşedinţia ţării şi nici la şefia partidului, dacă va exista o astfel de situaţie. Edilul susţine că se pun pe seama sa informaţii false şi că oamenii o percep ca pe un om „extrem de serios”, adăugând că nu are gânduri ascunse şi că vrea să-şi ducă la bun sfârşit mandatul de primar general.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Nu am nici cea mai mică intenţie de a candida la preşedinţia României, nu am nici cea mai vagă intenţie, dacă se va crea această situaţie, de a candida la preşedinţia partidului. Se pun pe seama mea tot delul de zvonuri false, informaţii neadevărate”, a declarat Gabriela Firea la Antena 3.

Edilul a adăugat că oamenii o percep ca pe un om „extrem de serios” şi că nu are gânduri ascunse, dorind doar să-şi ducă la bun sfârşit mandatul de primar general.

„Oamenii mă percep un om extrem de serios, vreau să duc la bun sfârşit acest mandat la Primăria Capitalei, vreau să am rezultate. Dacă va fi cazul, poate voi candida şi la un al doilea mandat de primar general, dar sub nicio formă nu am gânduri ascunse”, a subliniat primarul Capitalei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.