Primarul în funcţie, Gabriela Firea, a ransmis, luni, că-i direşte un mandat de succes lui Nicuşor dan, întrucât succesul unui primar înseamnă reuşite şi pentru cetăţeni. Firea susţine că, p toată durata campaniei şi înainte, ”s-a oprit intenţionat apa caldă de către Guvern”, pentru ca populaţia să fie ostilă faţă de ea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gabriela Firea a fost întrebată, luni, ce mesaj are  pentru Nicuşor dan şi a afirmat: ”Eu îmi doresc să aibă un mandat de succes, pentru că succesul unui primar înseamnă reuşit i realizări pentru cetîţeni. Sun nicio formă cu sunt un om cinică, ca cei de la USR PLUS şi PNL care şi-au dorit răul bucureştenior doar ca să plec eu de la Primărie. S-a dovedit, premierul a recunoscut aseară, faptul că în Bucurşti nus e pot rezolva problemele mari, problemele care au fost lăsate de izbelişte 30 de ani dect într-o colaborare între Primărie şi Guvern, pentru că cele mai multe activităţi ţin de aprobările, de avizele şi de implicarea Guvernului. Mă bucur că domnul Orban îmi dă în sfârşit dreptate.Uşor, uşor adevăzul iese la lumină”. 

Firea susţine că Guvernul a opritfurnizarea apei calde în Capitală, pe durata capmaniei electorale şi înainte, pentru ca populaţia să-i fie ostilă.

”Toată perioada de precampanie şi campanie s-a oprit intenţionat apa caldă de către Guvern, furnizând cu picătura prin CET-uri ca să fie populaţia ostilă faţă de ca să min, deşia egentul termic este prdus de CET-uri care ţin de Guvern. Gropile de gunoi sunt avizate de Ministerul Mediului, deci de Guvern”, a mai declarat Firea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.