Primarul în funcţie al Capitalei, Gabriela Firea, care a pierdut cursa electorală pentru al doilea mandat, spune că nu este de acord cu invitaţia făcută de Marcel Ciolacu lui Robert Negoiţă privind revenirea în PSD, dar că nu i-a reproşat preşedintelui PSD invitaţia făcută. "I-am spus doar punctul meu de vedere şi a fost de acord cu el, şi anume că nu putem negocia cu teroriştii politici. (...) Ar fi fost o lipsă de respect faţă de bucureştenii care ne-au votat în Bucureşti noi acum să ne aliem cu propriii noştri asasini, adică cu domnii Ponta şi Negoiţă”, susţine Firea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Nu i-am reproşat domnului preşedinte Ciolacu nimic, pentru că noi suntem colegi şi între noi nu trebuie să fie astfel de tensiuni şi nici nu vreau să dau apă la moară celor care ştiu că pe vremuri aşa se purta politica: se acumulau frustrări, se acumulau sentimente negative, iar la momente oportune se opera sau se proceda la trădări din care pierdea întregul partid şi în primul rând pierdeau cetăţeni României”, a declarat Gabriela Firea, marţi.
 
Ea i-a catalogat pe Robert Negoiţă, primarul reales al Sectorului 3, şi pe fostul lider al PSD Victor Ponta drept "asasinii” PSD. 
 
"I-am spus doar punctul meu de vedere şi a fost de acord cu el, şi anume că nu putem negocia cu teroriştii politici. Teroriştii politic, cei care au vrut să îngroape PSD, trebuie să fie pe drumul lor şi noi să fim pe drumul nostru. Asta este! Mult, puţin cât avem, dar este al nostru. Ar fi fost o lipsă de respect faţă de bucureştenii care ne-au votat în Bucureşti noi acum să ne aliem cu propriii noştri asasini, adică cu domnii Ponta şi Negoiţă. Ei sunt pe drumul lor, nu avem nimic cu ei, nu ne războim cu ei, dar nici acum să-i invităm cu mari onoruri, eventual, să coacem şi o pâine împreună să mâncăm. Nu! Haideţi să fim serioşi!”, a afirmat Firea.
 
Ea a spus că nu a venit "să se căpătuiască în politică” şi că avea un salariu foarte mare în presă, comparativ cu veniturile sale ca politician.
 
Firea a susţinut că nu a dorit să pună "presiune pe partid”, ca PSD să cedeze Pro România un număr mare de parlamentari la scrutinul general pentru ca ea să câştige alegerile locale.
 
"Nu am vrut să împovărez PSD doar pentru Bucureşti, astfel încât să promită multe posturi de parlamentari în ţară şi pe urmă, cumva eu să câştig, dar toţi colegii din ţară să mă considere vinovată că şi-au diminuat numărul de parlamentari (...) ca să facă loc celor de la Pro România”, a explicat Firea.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.