Primarul Capitalei Gabriela Firea a spus vineri că va candida pentru un post de vicepreşedinte al PSD dacă Organizaţia Femeilor Social Democrate o va recomanda. Întrebată dacă o interesează şi o eventuală candidatură la alegerile prezidenţiale, Firea a negat, spunând că îşi doreşte să continue proiectele începute la Primăria Capitalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Nu mă ocup cu revoluţia în partid. Dacă colegele mele de la organizaţia de femei - pentru că doamnele sunt de obicei recomandate de organizaţia de femei şi intră pe norma internă de partid în Biroul Permanent Naţional - dacă mă vor recomanda, le voi mulţumi şi voi candida pentru un post de vicepreşedinte al PSD. Mi-aş dori nu atât pentru funcţia în sine, ci pentru faptul că Bucueştiul ar trebui să aibă un reprezentant în Biroul Permanent, mai ales că în Bucureşti avem foarte multe probleme”, a declarat vineri Gabriela Firea.

Întrebată dacă va candida la alegerile prezidenţiale, edilul a negat şi a spus că îşi doreşte să ducă la final proiectele începute la primărie.

„Nu voi candida la preşedinţie. Îmi doresc foarte mult să duc la bun sfârşit proiectele de la Primăria Capitalei”, a spus Firea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.