Gabriela Firea a declarat, întrebată dacă Sorin Grindeanu va fi propunerea de premier a PSD, că nu a fost luată încă o decizie în acest sens, însă partidul doreşte câştigarea alegerilor şi să guverneze. Chestionată dacă ar viza o funcţie în Guvern, prim-vicepreşedintele PSD a răspuns: „Îmi doresc ca peste 4 ani de zile să candidez din nou la alegerile locale”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Din momentul în care colegii noastre care au lucrat la programul de guvernare, colegul nostru Sorin Grindeanu să ajute şi la promovarea programului de guvernare. Nu a fost luată nicio decizie în acest sens cine să fie propunerea PSD pentru funcţia de premier. Însă noi venim cu o ofertă clară pentru populaţie şi ne dorim să câştigăm alegerile şi să guvernăm. Ce decizii politice vor fi luate ulterior, e cu totul altceva, dar noi ne dorim să guvernăm şi suntem capabili să guvernăm, comparativ cu PNL care are oameni care dacă ar fi dat examen de angajare pentru o mulţinaţională nu ar fi trecut”, a afirmat Gabriela Firea, la finalul şedinţei de joi a Consiliului Politic Naţional al PSD. 

Chestionată dacă vizează o funcţie în Guvern, în cazul în care PSD câştigă alegerile parlamentare, Gabriela Firea a răspuns: „Eu îmi doresc cu ajutorul voturilor bucureştenilor şă reuşesc să ajung în Senat, să îi reprezint acolo cu cinste. Îmi doresc ca peste 4 ani de zile, dacă voi fi sănătoasă, să candidez din nou la alegerile locale, pentru că eu cred că am un cuvânt de spus, în urma experienţei mele de 4 ani la Primăria Capitalei şi din punctul meu de vedere avem colegii foarte pregătiţi în PSD care să ocupe toate portofoliile guvernamentale”.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.