Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, susţine că are informaţii potrivit cărora firme care au avut contracte cu Primăria Generală a Capitalei şi care au pierdut aceste contracte în urma înfiinţării companiilor municipale finanţează campanii împotriva sa şi plătesc filaje.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Gabriela Firea acuză că „cele patru-cinci firme” care au pierdut contracte cu Primăria Generală a Capitalei prin înfiinţarea companiilor municipale plătesc „campanii împotriva” sa, „nu doar filaje”
„Eu nu sunt singură, sunt cu oamenii. Mulţi au observat că am în spatele meu, în trafic, codiţă. Probabil că s-au plictisit de aceste filaje şi că mă consideră banală pentru că mă duc de acasă de la serviciu şi de la serviciu acasă. În ultima perioadă nici măcar în parc cu copiii nu mai merg”, a afirmat  Gabriela Firea duminică seară, într-o emisiune la Antena 3.
Gabriela Firea a mai invocat şi în trecut acţiuni îndreptate împiotriva sa.
Anul trecut, pe fondul unor  probleme grave de sănătate, când medicii i-au descoperit o sârmă în colon, ea nu a exclus posibilitatea să fi fost victima unei ”mâini criminale”, susţinând că nu are nicio explicaţie legat de modul în care ar fi putut să înghită sârma. Firea a explicat atunci că este extrem de precaută şi nu mănâncă repede şi a precizat că s-a consultat cu mai multe persoane care i-au explicat că aliajul respectiv, în anumite condiţii, se poate transforma într-o sârmă mai mică, rotundă şi astfel ar fi putut ajunge într-o prăjitură, de exemplu.
”Poate vom rămâne toată viaţa cu această întrebare dacă a fost o întâmplare sau dacă a fost o mână criminală”, a spus atunci Firea.
Tot anul trecut, în mai, fostul lider al PSD Liviu Dragnea afirma că sunt şi ameninţări la adresa sa, în contextul unei discuţii despre problemele de sănătate ale lui Firea şi al informaţiilor referitoare la otrăvirea cu mercur a fostului ministru social-democrat al Apelor şi Pădurilor Doina Pană. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.