Primarul general Gabriela Firea a declarat, miercuri seară, că a doua zi după şedinţa Comitetului Executiv Naţional de la Neptun, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a început să ”tranzacţioneze” funcţia de preşedinte al filialei PSD Bucureşti. Firea susţine că a aflat de cinci persoane cărora li s-ar fi promis ajutor pentru obţinerea funcţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”După CEx-ul de la Neptun, domnul Dragnea a ieşit şi a spus că nu are nimic cu mine şi că va vedea care este stadiul unor proiecte. Asta către presă. De a doua zi, a tranzacţionat poziţia de preşedinte interimar la PSD Bucureşti. Deja a oferit-o, numai eu ştiu cinci persoane”, a spus, miercuri seară, Gabriela Firea, la Antena 3.

Întrebată dacă Ţerban Nicolae este una dintre aceste persoane, Firea a spus că sunt cinci în total, dar nu a oferit nume.

”Eu am aflat cinci persoane cărora domnul Dranea le-a promis că, dacă fac ceea ce trebuie în aceste zile, şi anume să mă atace, vor primi sprijinul pentru a fi preşedinte la PSD Bucureşti”, a mai spus Firea.

Ea a afirmat că ”cea mai importantă calitate este cea de om”.

”Mai bine simplu membru PSD şi primar general decât cu multe funcţii în PSD şi ipocrită şi să accept acest stil de a conduce”, a mai spus primarul general care deţine şi funcţia de preşedinte interimar al PSD Bucureşti şi Ilfov.

Unsprezece filiale judeţene PSD conduse de lideri interimari vor organiza alegeri pentru funcţia de preşedinte, au decis sâmbătă la Neptun membrii Comitetului Executiv Naţional al partidului. Printre organizaţiile în care vor avea loc alegeri se numără şi PSD Bucureşti, condusă de primarul general Gabriela Firea, care în şedinţa CEx i-a adus acuzaţii grave ministrului de Interne, Carmen Dan şi i-a solicitat demisia pentru modul în care a fost coordonată intervenţia jandarmilor din 10 august din Piaţa Victoriei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.