Fostul primar al Capitalei, senatorul PSD Gabriela Firea, s-a referit la situaţia de la Sectorul 1, unde un procuror a cerut renumărarea voturilor de la alegerile locale, afirmând că astfel se dovedeşte ce a afirmat după scrutin şi anume că votul cetăţenilor a fost viciat şi că îşi doreşte să se facă dreptate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Gabriela Firea a fost întrebată, miercuri, ce părere are despre faptul că un procuror a decis renumărarea voturilor de la Sectorul 1 i a răspuns: ”Se dovedeşte ceea ce atât eu, cât şi colegii mei am afirmat imediat după alegeri şi anume că votul cetăţenilor a fost viciat, sper din tot sufletul să se facă dreptate şi Justiţia să le arate cetăţenilor adevărul şi anume că şi acele imagini de la Sectorul 1 şi alte incidente de la celelalte sectoare au contribuit la vicierea votului şi practic la dorinţa cetăţenilor exprimată prin vot. Îmi doresc ca în cel mai scurt timp să aflăm adevărul, dar adevărul merge în acest sens pe care şi noi l-am spus, dar atunci s-a considerat o declaraţie desuetă, la supărare, iată că Justiţia ne confirmă”. 
 
Procurorul Sorin Iaşinovschi de la Secţia Specială pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ) a dispus printr-o ordonanţă de delegare ca Poliţia Bucureşti să renumere toate voturile de la alegerile locale din Sectorul 1 din Bucureşti, câştigate de Clotilde Armand (USR) în dauna lui Dan Tudorache (PSD), potrivit unui document consultat de G4Media.ro.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.