Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, spune că, în opinia sa, fostul premier Sorin Grindeanu ar trebui să se întoarcă în PSD, menţionând că a participat la o întâlnire cu acesta, unde s-a pus problema revenirii sale în partid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebată, vineri seară, la Antena 3, despre o eventuală revenire a lui Sorin Grindeanu în PSD şi chiar preluarea partidului de către acesta, Firea a spus: "În această perioadă sunt mai multe discuţii, la mai multe... n-aş spune etaje, pentru că se poate interpreta şi poate fi o conotaţie negativă, dar într-adevăr pe mai multe paliere şi sunt convinsă că până la urmă toţi colegii noştri au învăţat din greşelile pe care le-am făcut anterior"

"Poate că unele dintre acele greşeli puteau fi evitate, altele nu, aşa s-a scris istoria. Acum, a veni să forţăm cumva o decizie a delegaţilor la Congres, prin presiune mediatică sau prin anumite întâlniri nu cred că ar fi de bun augur", a susţinut ea.

Întrebată din nou dacă Grindeanu ar trebui să revină în PSD, Firea a răspuns afirmativ.

"Din punctul meu de vedere cred că ar trebui să se întoarcă, am avut şi eu plăcerea să particip la o întâlnire, la o discuţie în care era şi domnul Grindeanu şi s-a pus problema revenirii sale în partid. Mai departe nu vreau să mă pronunţ, în sensul: una este să revină în partid şi alta este să se confirme ce am văut astăzi în presă, cel puţin prin declaraţia mea, că ar dori să candideze la Congres", a spus Firea.

Fostul preşedinte al PSD Timiş Sorin Grindeanu, care a fost şi premier, a participat, joi, la şedinţa BPJ a PSD Timiş, în care s-a format o nouă echipă de conducere, în urma demisiei lui Călin Dobra din funcţia de preşedinte al PSD Timiş. Grindeanu a spus că încă aşteaptă un răspuns la contestaţia depusă în urma excluderii sale din partid, în urmă cu doi ani şi jumătate, şi a evitat să spună dacă va candida pentru vreo funcţie în cadrul Congresului PSD din luna februarie 2020.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.