Primarul Capitalei Gabriela Firea a declarat luni, referindu-se la colegii care şi-au retras semnătură de pe scrisoarea de contestare a lui Liviu Dragnea, că, în cazul unora "probabil oferta politică sau administrativă a fost mult mai tentantă".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt colegi pe care nu vreau să îi calific, care consideră că deşi au semnat acea scrisoare pe care sunt 28 de semnături, probabil că oferta politică sau administrativă a fost mai tentantă.  Răspundem în faţa românilor, în faţa propriei conştiinţe, eu nu pot să le aduc o critică, nu îmi permit", a spus Firea.

Firea a susţinut că unul dintre semnatarii scrisorii i-a spus că nu a semnat pentru demiterea Dragnea şi pentru convocarea CEX.

„Mi s-a părut de o laşitate atât de mare când vii să spui că ai semnat pentru convocarea CEx când titlul acelui document era foarte clar. (...)Înseamnă că avem o altă problemă: semnăm şi nu ştim ce semnăm sau citim şi nu înţelegem”, a adăugat Firea, refuzând să menţioneze despre cine e vorba.

Ea a negat că ar fi atacat PSD.

„Dacă îmi găsiţi o singură frază referitoare la PSD imi dau demisia. Eu am făcut afirmaţii în legătură cu stilul de conducere al domnului Dragnea. Sub nicio formă nu am adus jigniri membrilor, simpatizanţilor PSD. Dacă trebuie să fie un membru sancţionat pentru că a militat pentru cetăţeni, voi fi primul membru PSD dat afară din partid care a venit şi a spus că împreună am promis bucureştenilor rezolvarea problemelor şi am fost lăsată singură. Acum se pune întrebarea de ce am fost lăsată singur şi puteţi să vă daţi singur răspunsul", a declarat Firea.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.