Gabriela Firea a afirmat despre lista candidaţilor pe care i-a propus pentru Consiliul General că adversarii politici ar fi găsit orice motiv să o conteste. Primarul general al Capitalei a precizat că, în cazul în care ar fi propus şi bebeluşi de la Maternitatea Giuleşti pe lista de la CGMB, cu siguranţă adversarii ei ar fi spus că „plâng prea tare noaptea, că nu vor să mănânce lapte de la sânul mamei şi că trebuie să li se dea biberon, că nu ţin bine suzeta, că pampersul este prea ud”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liderul PSD Bucureşti a adăugat că s-a consultat cu social-democraţii din organizaţia pe care o conduce atunci când a făcut lista candidaţilor la Consiliul General. 

„M-am consultat cu colegii mei de la Bucureşti, ştiu la ce faceţi referire. Este un lucru foarte bun faptul că domnul preşedinte Marcel Ciolacu ne-a dat mână liberă tuturor preşedinţilor de organizaţii, deci şi în ţară, nu doar la Bucureşti, pentru a decide de comun acord cine să fie colegii care ne reprezintă în Consiliul General. Şi, da, m-am consultat cu colegii de la Bucureşti. Conducerea naţională a fost informată în ziua depunerii, nu ca o lipsă de respect, ci pentru că aşa am stabilit, să ni se dea mână liberă şi mulţumesc atât secretarului general Paul Stănescu, cât şi preşedintelui Ciolacu pentru faptul că susţin lista mea şi nu dau crezare bârfelor şi lucrurilor urâte exprimate pe reţele de socializare”, a afirmat Gabriela Firea, înaintea CEx al PSD de miercuri. 

Edilul general al Capitalei a mai spus că este un lucru foarte urât faptul că lui Petre Roman i se reproşează vârsta pe care o are şi că este folosită ca un motiv de a îl ataca.

„Să îi reproşezi domnului Petre Roman vârsta şi să spui că nu mai poate să ia decizii bune pentru bucureşteni din cauza vârstei este ceva foarte urât. În Consiliul General avem foarte mulţi tineri şi persoane de vârstă medie şi persoane care au trecut la o anumită vârstă. Altceva ce se poate reproşa? Este condamnat? Este în puşcărie? Uitaţi-vă la listele celorlalte partide. Deocamdată Justiţia îşi face datoria şi este bine să se întâmple aşa ceva. Nu avem în niciun caz o hotărâre definitivă şi irevocabilă. Sunt persoane cărora nu li s-a îngrădit dreptul de a alege şi de a fi aleşi. Nu îmi pătează nimeni imaginea, pentru că românii mă ştiu aşa cum sunt şi ştiu că nu am făcut nimic ilegal sau imoral, astfel încât imaginea mea să fie pătată. Dacă aş fi propus şi bebeluşi de la Maternitatea Giuleşti pe lista de la Consiliul General, cu siguranţă, adversarii mei ar fi spus că plâng prea tare noaptea, că nu vor să mănânce lapte de la sânul mamei şi că trebuie să li se dea biberon, că nu ţin bine suzeta, că pampersul este prea ud", a conchis Gabriela Firea.

Marcel Ciolacu a declarat luni că nu a intervenit asupra listelor candidaţilor PSD pentru Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) şi nici asupra listelor pentru consiile judeţene. El a precizat că ştia ce candidaţi conţin listele, deoarece le-a semnat şi a adăugat că este convins că Gabriela Firea a avut argumentele ei ca să aleagă acei oameni. Pe listă figurează Petre Roman, Mitică Dragomir, Anghel Iordănescu, dar şi actriţa Monica Davidescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.