Primarul Capitalei Gabriela Firea, lansează joi, pe Facebook, un nou atac la adresa premierului Ludovic Orban, pe tema bugetului, spunând că Guvernul tratează Bucureştiul ”ca pe ruda străină şi demnă de blamat”. Aceasta după ce miercuri seară a declarat că i-a cerut premierului audienţă, i-a scris scrisori, i-a explicat care e situaţia bugetului Primăriei Municipiului Bucureşti, însă nu a primit niciun răspuns, concluzia ei fiind că Ludovic Orban îi sapă groapa pentru alegerile locale, dar va cădea el în ea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Şi în 2020, în ciuda vitregiei guvernului, care tratează Capitala ca pe ruda străină şi demnă de blamat - poate vom avea şi noi, vreodată, un premier bucureştean sau stabilit de 30 de ani în Bucureşti, care să înţeleagă complexitatea şi nevoia de modernizare - voi face tot ce îmi va sta în putere, la nivel local, pentru ca bugetul pentru sănătatea bucureştenilor să fie unul mulţumitor, raportat la urgenţele celor celor 19 spitale administrate de Primăria Capitalei, unde s-au făcut în ultimii 3 ani investiţii fără precedent”, scrie Firea joi,pe Facebook.
  
Ea spune că, în afară de bugete pentru noi spitale, noi corpuri de clădire şi dotarea cu aparatură din nouă generaţie, ţine foarte mult şi la felul în care pacienţii sunt primiţi şi trataţi în spitale. 
  
”La Spitalul Clinic de Copii Dr. Victor Gomoiu, administrat de Primăria Municipiului Bucureşti prin Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, copiii merg spre blocul operator în maşinuţe electrice, fapt ce uşurează enorm munca doctorilor. Iar părintii sunt şi ei mai liniştiţi că trauma celor mici e mult atenuată”, afirmă Gabriela Firea,distribuind un material StirileProTV pe tema comunicării medic - pacient.
”I-am cerut audienţă, i-am scris scrisori, i-am explicat care e situaţia bugetului Primăriei Municipiului Bucureşti. Domnia sa nu mi-a răspuns absolut deloc”, a declarat miercuri seară, la Romania TV, Firea.
„Domnul Orban îmi sapă groapa pentru alegerile locale, dar va cădea el în ea sau candidatul PNL”, a mai spus primarul general în emisiunea în care a anunţat din nou că va candida pentru un nou mandat la Primăria Generală.
Disputa Firea - Orban pe tema bugetului Capitalei este mai veche, cei doi având mai multe schimburi de replici pe această tema, în contextul în care Ludovic Orban o acuză pe Firea pentru modul în care a cheltuit banii publici.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.