Gabriela Firea a prezentat, marţi seara, la RTV, fotografii cu sârma care i-a fost găsită în colon, ea spunând că vrea să pună capăt acestui subiect, dar că au fost adversari politici care au susţinut că este un bolnav închipuit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Firea a precizat că va mai fi supusă unei operaţii chirurgicale la finalul lunii iunie şi a spus că speră să se încheie acest capitol urât din viaţa ei.

Gabriela Firea a afirmat din nou că nu ştie cum a ajuns acea sârmă în organismul său.

Primarul general, Gabriela Firea, a vorbit, în urmă cu o săptămână, la Antena 3, despre sârma de patru centimetri descoperită în colonul său şi a spus că nu are nicio explicaţie despre cum a putut să o înghită. Firea a explicat că este extrem de precaută şi nu mănâncă repede. Primarul general a precizat că s-a consultat cu mai multe persoane care i-au explicat că aliajul respectiv, în anumite condiţii, se poate transforma într-o sârmă mai mică, rotundă şi astfel ar fi putut ajunge într-o prăjitură, de exemplu. ”Poate vom rămâne toată viaţa cu această întrebare dacă a fost o întâmplare sau dacă a fost o mână criminală”, a spus Firea.

Primarul general, Gabriela Firea, a fost supusă, în 22 martie, unei intervenţii chirurgicale pentru remedierea unei afecţiuni a aparatului gastro-intestinal. Intervenţia a avut loc la Spitalul “Doctor Ioan Cantacuzino”.
 
Şi în decembrie 2018, Gabriela Firea anunţa că a avut probleme de sănătate, fiind tratată la spitalele Cantacuzino şi Colentina.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.