Ministrul Apărării, Mihai Fifor, a declarat, luni seară, că nu se poate dezice vreodată de liderul PSD, Liviu Dragnea, care i-a dat şansa de a avea două mandate de ministru. "Este extrem de puţin probabil ca vreodată să fac un pas în lateral", a spus el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mihai Fifor a comentat, luni seară, informaţiile potrivit cărora ar fi semnat scrisoarea "disidenţilor" din PSD.

"Eu nu pot să mă dezic vreodată sau să plec de lângă liderul de partid vreodată, omul care, până la urma urmei, mi-a dat şansa la două mandate de ministru, să nu uităm, am avut şi mandatul de ministru al Economiei, pentru un timp scurt e adevărat, dar după aceea m-a investit cu încrederea de a fi ministrul Apărării Naţionale, o demnitate care nu e de ici de colo. Eu fac parte dintr-o echipă de care nu o să mă dezic niciodată şi această echipă a făcut lucruri extraordinar de bune, este o echipă coordonată de Liviu Dragnea, de domna Viorica Dăncilă, de alţi colegi vicepreşedinţi ai acestui partid", a spus Fifor, la Antena 3.

El a adăugat că este "extrem de puţin probabil ca vreodată" să facă "un pas în lateral".

"Este extrem de puţin probabil ca vreodată să fac un pas în lateral. Am şi scris lucrul acesta pentru că în momentul când am aterizat în ţară şi am văzut ştirile chiar mi s-a părut prea mult. Am postat pe Facebook spunând clar că întotdeauna am fost un om de echilibru, care şi-a respectat colegii, ceea ce am făcut întotdeauna, indiferent de opiniile pe care aceştia le-au avut şi niciodată nu am fost un om conflictual, ci am încercat să solicit colegilor mei să dezbată în interiorul partidului ceea ce au de dezbătut, nu am fost adeptul spălării rufelor în public. PSD este sub asediu din ianuarie 2017", a mai afirmat Fifor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.