Senatorul PNL Daniel Fenechiu a afirmat, la dezbaterea moţiunii împotriva ministrului de Interne, că PSD îl acuză pe Marcel Vela de mai multe lucruri, dar şi-a dat verdictul înainte de a le analiza pe acestea. "Când ministrul dă un examen în Senat e cât se poate de clar că, atunci când votăm politic, examenul e picat. Nu are nicio şansă pentru că e vot politic în care PSD îl acuză de nişte lucruri şi şi-a dat verdictul înainte să analizeze aceste lucruri”, a spus Fenechiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Fenechiu a spus că printre criticile lui Marcel Vela nu s-au aflat senatorii PSD care au exercitat funcţia de ministru de Interne: Carmen Dan, Nicolae Moga şi Mihai Fifor, precizând că moţiunea este politică şi nu are legătură cu profesionalismul.
 
Fenechiu a precizat că examenul este picat de Marcel Vela, deoarece votul din Senat este politic. 
 
"Când ministrul dă un examen în Senat e cât se poate de clar că, atunci când votăm politic, examenul e picat. Nu are nicio şansă pentru că e vot politic în care PSD îl acuză de nişte lucruri şi şi-a dat verdictul înainte să analizeze aceste lucruri”, a spus Fenechiu. 
 
El a mai declarat că Marcel Vela nu a făcut decât să implementeze măsurile date de specialişti.
 
"Am văzut din moţiune că i se reproşsează măsuri luate în perioada pandemiei. Ce era de preferat? Să iei măsuri de prevenţie, să pui răul în faţă sau să mergi pe varianta că nu faci nimic, să nu încalci libertatea cetăţenească, să nu îţi reproşezeze cineva? Nu a făcut decât să implementeze măsurile date de specialiştii din preajma sa, specialişti care sfătuiau orice ministru”, a mai transmis senatorul PNL.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.