Europarlamentarul PMP Eugen Tomac, a vorbit, marţi, în plenul Parlamentului European, despre unirea Republicii Moldova cu România, care, spune liderul PMP, se va produce, inevitabil, în sânul familiei europene. El l-a atacat pe fostul preşedinte rus Dimitri Medvedev. ”Această figurină a lui Putin, cu ale lui ameninţări, nu sperie pe nimeni”, a afirmat Tomac.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
”Uniţi în Europa! Am vorbit astăzi, în plenul Parlamentului European, despre Unire. Unirea R. Moldova cu România, care se va produce, inevitabil, în sânul familiei europene. Medvedev, această figurină a lui Putin, cu ale lui ameninţări, nu sperie pe nimeni. Ele trădează disperarea Moscovei atunci când constată că nu mai are control asupra regiunilor pe care obişnuia să le domine prin conducători pe post de marionete”, a spus europarlamentarul PMP. 
 
Potrivit lui Eugen Tomac, ”este esenţial să rămânem vigilenţi şi să combatem orice formă de ameninţare şi agresiune”.
 
”Dar, mai presus de toate, trebuie să rămânem uniţi şi să susţinem în continuare cu toată forţa efortul R. Moldova de a se alătura familiei europene, asumându-şi riscurile unei Rusii furioase care ar face orice să îşi păstreze controlul. Naţiunea română va fi din nou întreagă! Că-i place sau nu lui Putin!”, a mai spus Tomac. 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.