Preşedintele PMP, Eugen Tomac, afirmă, joi, că-l cunoaşte pe Nicuşor Dan de peste 20 de ani şi are completă încredere în el. Liderul PMP crede că Nicuşor Dan va deţine funcţia de primar general şi după alegerile din 2024.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pe Nicuşor Dan îl cunosc de 23 de ani şi am toată încrederea în el”, a scris, joi, pe Facebook, liderul PMP.

Eugen Tomac crede că Nicuşor Dan va fi primar general şi după anul 2024.

”Sunt sigur că va fi Primar General şi după alegerile din 2024, pentru că asta vor decide bucureştenii, indiferent câte reclamaţii ar face PSD”, a mai transmis liderul PMP:

Agenţia Naţională de Integritate anunţă joi că a sesizat Parchetul ICCJ, Instituţia Prefectului şi Curtea de Conturi în cazul primarului Capitalei Nicuşor Dan, pe care îl acuză de incompatibilitate, conflict de interese administrativ, abuz în serviciu şi folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane.

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan anunţă că va ataca în instanţă în termenul legal Raportul ANI, acuzând Agenţia că îi impută două fapte, pentru care are o interpretare eronată a legii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.