Preşedintele PMP, Eugen Tomac, i-a cerut miercuri preşedintelui Klaus Iohannis să convoace pe 9 iunie, ziua alegerilor europarlamentare, un referendum privind eliminarea pensiilor speciale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liderul PMP a declarat într-o conferinţă de presă că, dacă cei din coaliţia de guvernare s-au gândit să comaseze alegerile locale cu europarlarlamentare, consideră că că ar fi oportun şi necesar ca poporul român să fie consultat pe o temă majoră.

”Dreapta unită îi cere preşedintelui României să convoace pe 9 iunie un referendum privind eliminarea pensiilor speciale”, a spus Tomac, precizând că este o întrebare care frământă societatea românească şi este bine ca românii să se pronunţe.

"Vom formula o solicitare oficială prin care cerem preşedintelui să mai pună o urnă lângă cele pe care le va înghesui în aceeaşi secţie de vot, mutilând democraţia, cei de la PSD şi PNL prin comasarea pe care au pregătit-o. Pe lângă două alegeri, mai e loc şi de un referendum şi eu sunt convins că românii s-ar bucura să se poată pronunţa pe această temă care este de interes major", a anunţat Eugen Tomac.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.