Preşedintele PMP, Eugen Tomac, afirmă, luni seară, după o întâlnire cu elevi ai Colegiului Naţional Vasile Alecsandri” din Iaşi - Şcoală-Ambasador a Parlamentului European – că dialogul cu tinerii este cel mai important dacă ne dorim o generaţie care să ne apere ţara. Tomac anunţă că a dezbătut subiecte ”grele” cu elevii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La fel ca întotdeauna, întâlnirea cu tinerii este una dintre cele mai mari bucurii. Am discutat astăzi cu un grup de peste 100 de elevi ai Colegiului Naţional Vasile Alecsandri” din Iaşi, Şcoală-Ambasador a Parlamentului European. Sunt încântat să constat că sunt atât de curioşi, atât de implicaţi şi atât de dornici să înveţe”, a scris, luni seară, pe Facebook. Eugen Tomac.

Preşedintele PMP afirmă că a putut dialoga ”pe marginea unor subiecte grele”.

”Am vorbit despre priorităţile României în UE, despre Unirea R. Moldova cu România şi chiar şi despre procesul deschis la CJUE privind Schengen. Cu fiecare astfel de întâlnire mă conving că dialogul cu tinerii este cel mai important dacă ne dorim o generaţie care să ne apere ţara”, a mai scris Tomac.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.