Preşedintele PMP; Eugen Tomac, afirmă, luni seară, că primarii susţinuţi de Alianţa Dreapta Unită îi susţine în Bucureşti trebuie s=-şi continue proiectele, ”pentru că au demonstrat că se poate”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am început această săptămână în Bucureşti, unde Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, şi-a prezentat programul pentru următorul mandat. Candidatul Dreapta Unită va reuşi, sunt convins, să câştige pe 9 iunie, iar sectorul 2 îşi va continua dezvoltarea”, a scris, luni seară, pe Afcebook, eugen Tomac.

Preşedintele PMP a precizat ce fel de candidaţi doreţte pentru Capitală.

”Bucureştiul este oraşul meu de suflet şi îmi doresc pentru el oameni cărora să le pese, oameni care să găsească soluţii inteligente, oameni implicaţi şi curajoşi. Avem la Primăria Capitalei un primar care îşi face treaba onest şi cu dedicare, avem la Sectorul 1 o doamnă primar care a avut curajul să se impună în faţa unor reţele corupte vechi, îl avem pe Radu Mihaiu care a început în forţă transformarea Sectorului 2. Toţi trebuie să îşi continue proiectele, pentru că au demonstrat că se poate”, a mai transmis liderul PMP:

Acesta a apreciat că bătălia electorală din 9 iunie nu este ”deloc uşoară”.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.