Eugen Teodorovici revine în cursa pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD, a anunţat deputatul Cătălin Rădulescu, la sosirea la congresul partidului. El a spus că îi susţine pe Viorica Dăncilă, Eugen Teodorovici şi Codrin Ştefănescu pentru conducerea PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rădulescu a declarat că Eugen Teodorovici „s-a supărat puţin ieri”, dar că va reveni şi va candida pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD.

Deputatul a mai spus că sunt mai multe grupări în partid şi că noua conducere trebuie să fie din toate acestea şi că, de aceea, va vota pentru Viorica Dăncilă - preşedinte, Eugen Teodorovici  - preşedinte executiv, Codrin Ştefănescu - secretar general.

El a susţinut că, în mod categoric, se impune o schimbare şi în Guvern.

„De această dată trebuie puşi oameni cu experienţă, nu la presiunea organizaţiilor judeţene. Chestiunea aceasta cu dictatura organizaţiilor judeţene trebuie să înceteze”, a afirmat Rădulescu.

Deputatul a precizat totodată că optează pentru o restructurare guvernamentală, nu remaniere: „Trebuie să mergem în Parlament cu deciziile respective, să nu mai mergem la preşedinte”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.