Elena Lasconi, prima pe lista USR la alegerile europarlamentare din 2024, a vorbit, la Prima TV, despre modelele sale politice: Laura Codruţa Koveşi, procurorul-şef european, şi Maia Sandu, preşedintele Republicii Moldova. ”La Maia Sandu îmi place chestia de modestie şi arată că e din popor. Are o căldură aparte. Laura Codruţa Koveşi nu are căldură, are seriozitate şi forţă”, a spus Elena Lasconi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Elena Lasconi, cap de listă pentru USR la alegerile europarlamentare, a fost întrebată, în emisiunea Insider politic, difuzată sâmbătă la Prima TV, dacă vede în Laura Codruţa Kovesi un model politic.

”Da, îmi place mult. O femeie puternică, n-am cunoscut-o, dar mi-ar face mare plăcere să o cunosc. Chiar o admir. Prin câte a trecut şi câte lucruri pe care nu le ştim o fi trăit femeia asta pe pielea ei…”, a spus Elena Lasconi.

Întrebată dacă o vede candidat la alegerile prezidenţiale de anul viitor, Lasconi a răspuns: ”Mi-ar plăcea să o văd. Aş vota-o. Nici nu m-ar interesa dacă e din partea unui partid politic. Ea, ca om, îmi place”.

Elena Lasconi a făcut o comparaţie între Laura Codruţa Kovesi, actual procuror general european, şi Maia Sandu, preşedintele Republicii Moldova.

”La Maia Sandu îmi place chestia de modestie şi arată că e din popor. Are o căldură aparte. Laura Codruţa Koveşi nu are căldură, are seriozitate şi forţă”, a conchis Elena Lasconi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.