Primarul USR al oraşului câmpulung Elena Lasconi, cea care va deschide lista partidului pentru europarlamentare, critică dur Partidul Naţional Liberal, despre care spune că în acest moment este „cel mai mare rău al României”. Lasconi susţine că „oameni foarte răi şi răzbunători care blochează lucruri, strică lucruri, nu construiesc”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Lasconi a mărturisit că, înainte de a exista USR, era votant al Partidului Naţional Liberal. Ea spune că nu are un „război” cu PNL
„Nu mă războiesc. Mi se pare că este cel mai rău. În momentul de faţă, dacă mă uit la toată clasa politică, şi la cea veche, şi la cea nouă, din punctul meu de vedere, cel mai mare rău al României este PBL-ul. Nu mi-a venit să cred! Eu nu al crezut că o să trăiesc ziua în care să spun că PNL-ul, partidul cu care eu am votat până să apară USR, este răul. De ce? Pentru că am observat că, de exemplu, în foarte multe proiecte, atunci când s-a întâmplat să fiu ajutată de oameni care au fost în PSD, pentru că era vorba de comunitate şi nu de mine - la nivel judeţean nu, pentru că şi acolo sunt foarte răi, la nivel naţional mă refer. PNL este un partid în care cei care conduc sunt mâncaţi de orgolii şi sunt oameni foarte răi. (...) Sunt oameni foarte răi şi răzbunători care blochează lucruri, strică lucruri, adică ei nu construiesc”, a afirmat Elena Lasconi la emisiunea Insider Politic de la Prima TV, sâmbătă. 
Ea a precizat că „detestă” acest gen de oameni. 
Lasconi mai constată „cu tristeţe” că în politică „nu prea mai vor să intre decât oameni slab pregătiţi care au aceleaşi orgolii şi aceeaşi sete de putere”. Ea adaugă, în acest context, că „de asta ne-am pierdut ţara şi de asta avem o altă ţară dincolo de graniţele ţării”.
Elena Lasconi a mai afirmat că fiica sa este plecată din ţară şi că nu vrea să revină.
„Nu mai vrea să vină, nu mai vrea să audă, este scârbită”, spune Lasconi, referindu-se la sentimentele fiicei sale faţă de România.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.