Secretarul de stat în Ministerul Agriculturii George Scarlat a anunţat vineri, pe Facebook, că s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2 şi că este în izolare la domiciliu. Anunţul său vine după ce, în urmă cu o zi, ministrul Agriculturii Adrian Oros a afirmat că s-a infectat cu noul coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cu toate că am fost atent şi am luat măsurile de siguranţă, din păcate “am pescuit şi eu un Covid”. Acum sunt în izolare la domiciliu. Am simptome uşoare, dar sunt optimist şi vă asigur că situaţia este sub control, ca de obicei, de altfel. E greu de unul singur. Abia aştept să ne revedem!!, a scris Scarlat pe Facebook.

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a anunţat, joi seară, că a fost confirmat cu noul coronavirus. Ministrul s-a izolat la domiciliu şi va urma instrucţiunile medicilor.

Ministrul Tineretului şi sportului, Ionuţ Stroe, a anunţat, joi seară, că s-a izolat la domiciliu, după ce a participat la acţiuni politice în aer liber cu ministrul Adrian Oros. Stroe a făcut un test, al cărui rezultat este negativ, dar se va retesta peste 72 de ore.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.