Deputatul USR Tudor Benga a anunţat vineri pe Facebook că a primit rezultatele testului la COVID-19 şi este pozitiv. „Am simptome încă de duminică seară, evoluţia lor e pozitivă, urmez recomandările medicilor şi sunt încrezător că se va dovedi o formă uşoară”, a adăugat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Astăzi am primit rezultatul testului efectuat luni şi mi s-a confirmat ceea ce bănuiam deja, anume că sunt pozitiv cu Covid19. Am simptome încă de duminică seară, evoluţia lor e pozitivă, urmez recomandările medicilor şi sunt încrezător că se va dovedi o formă uşoară. Medicul de familie mi-a indicat izolare la domiciliu două săptămâni şi probabil veţi auzi ceva mai rar de la mine zilele următoare. Mă bucur să văd că numărul de cazuri noi pe ziua de azi pare să indice începutul unei scăderi, însă e foarte important să vă protejaţi şi să respectaţi măsurile de prevenţie. Sănătate multă tuturor, mulţumesc pentru mesajele primite de luni seară încoace, sunt bine, şi ne reauzim curând!”, a scris Tudor Benga vineri pe Facebook. 

Liderul USR Dan Barna a anunţat joi pe Facebook că are coronavirus şi precizează că starea sa generală de sănătate este bună şi că va petrece următoarele zile în autoizolare.

Printre alţi deputaţi ai USR care au anunţat că sunt infectaţi cu virusul se numără şi Emanuel Ungureanu. De asemenea, a avut boala şi senatoarea USR Florina Presadă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.