Liderul deputaţilor USR, Cătălin Drulă, afirmă că, în situaţia generată de epidemia de coronavirus, a nu vota Guvernul Cîţu, înseamnă iresponsabilitate, indiferent din ce partid faci parte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În situaţia de faţă, să nu votezi mâine învestirea unui guvern cu puteri depline înseamnă iresponsabilitate. Indiferent din ce partid faci parte. Iar să nu îţi votezi propriul guvern, de dragul unui joc politic mărunt, în condiţiile în care există o majoritate clară de susţinere, ar însemna iresponsabilitate în formă agravată”, a scris, miercuri, pe Facebbok, Cătălin Drulă.

Potrivit acestuia, România are nevoie acum de un Guvern cu puteri depline”.

”Continuarea instabilităţii şi a interimatului este iresponsabilă. Ştiu că sunt parlamentari şi în PSD şi în PNL - şi chiar foarte mulţi - care înţeleg momentul şi vor să voteze învestirea acestui guvern. Problema este la preşedinţii acestor partide. Ludovic Orban, Marcel Ciolacu, opriţi-vă din jocul politic cu ţara! Ajunge”, a mai scris Drulă.

Votul pentru învestirea Guvernului Cîţu este programat joi, de la ora 16.00.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.