Fostul ministru al Transporturilor Cătălin Drulă afirmă că "se angajează în draci" în administraţia publică, el dând exemplul ministerului pe care l-a condus, unde spune că organigrama "a explodat de la 510 la 590 de oameni".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Ştiţi de ce nu se pot creşte pensiile? Pentru că au crescut cheltuielile aparatului de stat, pentru că angajează peste tot. La Ministerul Transporturilor s-a explodat organigrama de la 510 la 590 de oameni, la Metrorex noi am scăzut cu 800 de angajaţi, ei aduc 800 de angajaţi. În general se angajează în draci peste tot în administraţie în momentul de faţă, se fac locuri pentru oamenii de partid, cresc cheltuielile statului, nu mai rămân bani pentru pensii”, a afirmat Cătălin Drulă, joi seară, la B1 Tv. 
 
Liderul interimar al USR a reclamat că proiectul de eliminare a pensiilor speciale ale primarilor este blocat în Comisia de muncă din Senat, prin decizie a PSD, PNL şi AUR.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.