Pus să aleagă între preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, şi procurorul-şef european, Laura Codruţa Kovesi, liderul USR Cătălin Drulă a optat pentru prima variantă. ”Eu nu o cunosc pe doamna Kovesi, n-am vorbit niciodată cu dumneaei. În schimb, o cunosc pe Maia Sandu”, a explicat Cătălin Drulă, la Prima TV. De asemenea, întrebat pe cine ar alege între Diana Şoşoacă şi George Simion, Drulă a răspuns: ”Ambii, dar în Rusia”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele USR Cătălin Drulă a fost întrebat, în emisiunea Insider politic, difuzată sâmbătă la Prima TV, pe cine ar alege între Maia Sandu şi Laura Codruţa Kovesi? ”Maia Sandu”, a răspuns Drulă. 

Liderul USR a fost întrebat dacă se dezice de fosta şefă a DNA. 

”Nu. Eu nu o cunosc pe doamna Koveşi, n-am vorbit niciodată cu dumneaei. În schimb, o cunosc pe Maia Sandu. Ăsta e un aspect. Să pun eu planuri politice în spatele doamnei Kovesi, care a afirmat public, în cinci limbi, că nu candidează nicăieri, ar fi indecent”, a răspuns Drulă. 

De asemenea, întrebat pe cine ar alege între Diana Şoşoacă şi George Simion, Cătălin Drulă a răspuns: „Niciunul. Sau ambii, dar în Rusia. Între cei doi nu există răul cel mai mic”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.