Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că PSD şi PNL vor ”să intimideze” pentru a nu se crea Polul de Dreapta, adăugând că s-au mai văzut ”dosare activate când e convenabil politic, în campanie electorală”. ”PNL şi-a asumat vaccinarea anti-COVID. Premierul Cîţu şi ministrul Apărării Ciucă, şeful dlui. Gheorghiţă de la Comitetul de vaccinare, au coordonat acest proces”, arată el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu ne vor intimida. Ne-au trimis semnale să ne potolim. Să nu construim Polul de Dreapta. Să nu contăm în alegerile de anul viitor pentru care scenariul de culise e deja pregătit. Dosare activate când e convenabil politic, în campanie electorală, am mai văzut. Aşa ştiu ei să lucreze. Vlad Voiculescu este un om cinstit, care în cele 3 luni ca ministru, a acţionat responsabil şi cu patriotism”, a susţinut, joi seară, Cătălin Drulă.

El a adăugat că PNL ”şi-a asumat” vaccinarea anti-COVID.

”Premierul Cîţu şi ministrul Apărării Ciucă, şeful dlui. Gheorghiţă de la Comitetul de vaccinare, au coordonat acest proces. N-am fost de acord cu ei la multe decizii, iar Vlad Voiculescu a şi fost dat afară din guvern pentru că i-a deranjat pe speciali care voiau centre de vaccinare doar pentru ei. Totuşi, deciziile de oportunitate, mai ales în condiţii de criză, sunt exact asta. Au decis Iohannis şi Cîţu comandarea a prea multe vaccinuri bazat pe informaţiile de atunci? Posibil, cu mintea de acum, dar nu aşa se judecă într-o criză şi nu e nimic «penal» în asta”, a afirmat Drulă. 

Preşedintele USR a susţinut că Uniunea Europeană a comandat 4,6 miliarde de doze de vaccin la o populaţie de 450 de milioane.

”Nu se ştia la acel moment ce se va întâmpla cu producţia, ce tulpini vor apărea, de câte rapeluri va fi nevoie. Vrea DNA să-i investigheze şi pe ei?”, a continuat el.

Drulă a reclamat ”hărţuirea” PSD-PNL.

”PSD s-a aruncat asupra acestei teme false pentru a acoperi portbagajele cu bani, azilele groazei şi toate actele de corupţie oribilă care au mutilat România. PNL se teme de crearea Polului de Dreapta care îi va trimite la lada de gunoi a Istoriei pentru ce fac ţării. Împreună vor să guverneze întru hoţie încă 4 ani cu un măscărici convenabil ca singură Opoziţie. Ne hărţuiesc zilnic, ei şi trompetele media, ne ameninţă primarii, ne spun că dacă nu ne potolim nu va fi bine. În timp ce distrug economia României şi prăduiesc bugetul ţării. Nu vom ceda şi doar ne îndârjesc şi ne creşte determinarea. Veniţi alături de noi. 2024 poate fi ultima şansă pentru o generaţie ca peste ţara noastră să nu lase vălul negru al hoţiei şi corupţiei statale. Împreună putem să-i oprim!”, a încheiat Drulă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.