Deputatul USR Cătălin Drulă a anunţat, vineri, că în cadrul partidului se lucrează la proiectul pentru acest an şi peste o lună conducerea formaţiunii va lua mandat de la membrii de partid pentru asumarea doctrinei centru-dreapta modern. El a precizat că această doctrină reprezintă o sinteză între liberalismul european şi puterea comunităţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Lucrăm în aceste zile la proiectul USR pentru anul 2020. Vom face tot ce ţine de noi să putem ajunge la guvernare în localităţi şi naţional. Deja schimbăm de 3 ani de zile politica din România, vrem să o facem şi din poziţii executive. La începutul lui februarie, vom lua un mandat de la membrii USR pentru a ne asuma doctrina de centru-dreapta modern. Pe baza acestor valori şi idei şi a programului de guvernare derivat din ele, vom negocia după alegeri cu partenerii noştri programul Guvernului 2020-2024. Vom forma o coaliţie bazată pe negociere de programe şi măsuri”, a afirmat Drulă, vineri, într-o postare pe pagina sa personală de Facebook.
 
El a spus că doctrina USR este o sinteză între liberalismul european şi puterea comunităţilor. 
 
"Doctrina ”USR centru-dreapta modern” este o sinteză între liberalismul european şi puterea comunităţilor. Luăm din liberalism ataşamentul faţă de libertate, proprietate, antreprenoriat, competiţie deschisă, egalitate în faţa legii, dreptul de a căuta fericirea aşa cum o defineşte fiecare individ. Luăm din comunitarianism conştiinţa faptului că trăim într-o societate care ne-a croit şansele, ideile şi aşteptările, şi e misiunea noastră comună să facem cât mai mult bine cât mai multor indivizi liberi. USR centru-dreapta modern înseamnă baza reformei de care are nevoie România. Fără populisme. Continuăm ce am început acum 3 ani: politica cinstită”, a explicat deputatul USR.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.