Fostul ministru al Transporturilor Cătălin Drulă a precizat că de luni drumul de legătură de la Giurgiu, o conexiune rutieră civilizată de 5,7km cu 4 benzi separate fizic ce leagă DN5 Bucureşti - Giurgiu de podul peste Dunăre, respectiv frontiera cu Bulgaria. El a adăugat că este unul dintre proiectele în care s-a implicat direct pentru a fi finalizat rapid şi fără blocaje şi va cere CNAIR să fie întreţinut acest drum.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Promisiune îndeplinită: de azi, intrarea în ţară, de la Giurgiu, este la standard european. Azi se deschide drumul de legătură de la Giurgiu, o conexiune rutieră civilizată de 5,7km cu 4 benzi separate fizic ce leagă DN5 Bucureşti - Giurgiu de podul peste Dunăre, respectiv frontiera cu Bulgaria. Este unul dintre proiectele în care m-am implicat direct anul acesta, pentru a se finaliza rapid şi fără blocaje”, a scris Cătălin Drulă, luni pe Facebook.
 
Acesta a mai spus că „o monitorizare profesionistă înseamnă totul, de la discuţii cu avizatorii de reţele de gaz şi până la urmărit cantităţile de lucrări puse în operă zilnic”.
 
„Proiectul este construit cu o tehnologie nouă: betonul rutier. Este asemănător cu pistele de avioane, mult mai durabil decât asfaltul în cazul traficului greu. Mai departe voi urmări şi cere ca CNAIR să întreţină cum trebuie acest drum, pentru a nu repeta experienţa negativă de pe A2 Bucureşti - Fundulea”, a completat Drulă. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.