Premierul interimar, Nicolae Ciucă l-a numit, marţi, în funcţia de secretar general al Guvernului pe Dragoş Condrea, care a deţinut, din 2009, funcţia de director al Direcţiei Juridice din cadrul Secretariatului General al Guvernului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Premierul interimar Nicolae-Ionel Ciucă l-a numit astăzi pe Dragoş Condrea în funcţia de secretar general al Guvernului, cu rang de ministru. Instituţie publică cu personalitate juridică în subordinea prim-ministrului, Secretariatul General al Guvernului (SGG) face parte din Aparatul de lucru al Guvernului”, a transmis, marţi, Guvernul. 
 
Dragoş Condrea, născut în noiembrie 1970, a studiat Facultatea de Drept - Universitatea  Bucureşti, în perioada 1991- 1995. 
 
Condrea a lucrat mai mulţi ani în sistemul bancar, ulterior lucrând în secretariatul General al Guvernului. 
 
Între  2004-2009, Condrea  a fost director general, Direcţia Generală Juridică din cadrul Cancelariei Primului-Ministru, între 2009(februarie)-2009(mai) a fost consilier personal al ministrului sănătăţii, ulterior lucrând în Secretariatul General al Guvernului. 
 
Antonel Tănase a anunţat marţi pe Facebook că a demisionat din funcţia de secretar general al Guvernului. El a adăugat că de acum încolo îşi va concentra atenţia pentru a dezvolta proiectele la nivel de Parlament, din postura de deputat, pentru dezvoltarea Capitalei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.