Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat joi, în cadrul plenului reunit în care urmează să se acorde votul de încredere guvernului Mihai Tudose, că premierul desemnat este un manager bun şi rămâne să demonstreze această calitate prin felul în care va gestiona actul de guvernare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Îi transmit domnului prim-ministru desemnat, Mihai Tudose, că vom urmări cu mai multă atenţie, dar în acelaşi timp vom fi şi mai aproape ca termenele din programul de guvernare să fie respectate (...) Atrag atenţia viitorului cabinet că angajamentul pe care noi, oamenii politici, ni l-am asumat în faţa cetăţenilor a fost de a creşte veniturile pentru toţi românii, nu doar pentru cei care lucrează în sectorul public”, a spus Liviu Dragnea.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a susţinut că, în opinia sa, premierul desemnat, Mihai Tudose, este un manager bun. „Domnul Mihai Tudose e un manager pe care îl consider bun, pe care îl desemnăm azi să pună în aplicare strategia noastră de dezvoltare a României pentru următorii ani. Am credinţa că va fi un manager bun, rămâne însă să demonstreze prin felul în care va gestiona actul de guvernare”, a completat liderul PSD.

Liviu Dragnea şi-a exprimat încrederea că guvernul Tudose va fi mai performant, eficient şi determinat în realizarea prevederilor din programul de guvernare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.