Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, susţine că ”tehnocraţii au minţit”, iar ”guvernarea a fost pentru ei un tren politic în care se urcă acum cu toţii”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Unul câte unul, miniştrii Guvernului Cioloş părăsesc guvernarea şi se pregătesc să intre ba în PNL, ba în USR. Cioloş însuşi şi-a anunţat aseară o platformă «civilă», cusută cu aţă galbenă de la PNL şi cu acul preşedintelui Iohannis”, scrie Dragnea pe pagina sa de Facebook.

El spune că aceşti oameni au fost instalaţi la Palatul Victoria pentru că s-au pretins independenţi, fără legătură cu partidele politice.

”Dar, după cum se vede, tehnocraţii au minţit. Guvernarea a fost pentru ei un tren politic în care se urcă acum cu toţii. Nu le-a păsat de economie, nu le-a păsat de oameni, nu le-a păsat de ţară. I-a preocupat doar cariera lor politică şi aranjamentul cu Iohannis”, susţine liderul PSD.

Premierul Dacian Cioloş a declarat, joi, la Digi 24, că în perioada următoare va veni cu o "platformă" de principii şi valori care ar putea fi continuate după alegeri, pe care o va propune public, iar apoi ar putea să o discute cu partide precum PNL şi USR, dar nu a oferit un răspuns clar dacă doreşte sau nu să rămână premier după alegeri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.