Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că, după întreruperea şedinţei de plen comun de marţi din cauza lipsei cvorumului, a sunat personal fiecare senator ca să se asigure că la şedinţa de joi vor fi cât mai puţini absenţi pentru a putea lua cele trei decizii anunţate anterior: numirea noului şef ANCOM, demiterea lui Mişu Negriţoiu de la ASF şi înfiinţarea comisiei parlamentare de anchetă a alegerilor prezidenţiale din 2009.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sunt foarte supărat că ieri nu s-a întrunit cvorumul la şedinţa comună. Ieri şi aseară am sunat personal fiecare senator ca să mă asigur că va fi prezent joi şi de aici înainte o să mă implic personal atât în activitatea comisiilor de specialitate, cât şi în modul în care se realizează prezenţa atât la comisii, cât şi la plen, şi la Senat, şi la Cameră. Probabil că la Senat vom avea doar două prezenţe (absenţe - n.r.), i-am scăpat, sunt deja plecaţi din ţară şi le este greu să se întoarcă până mâine. Unii care au avut bilete luate, le-au anulat şi o să fie prezenţi”, a afirmat Dragnea. 

La remarca presei că Mişu Negriţoiu a afirmat că nu înţelege motivele revocării de la şefia ASF, iar orice hotărâre va lua Parlamentul este ilegală, Liviu Dragnea a spus: „Cred că ar trebui să ne facă plângere penală la toţi”. 
 
Deputaţii şi senatorii reuniţi în şedinţă de plen comun nu au reuşit, marţi, din cauza lipsei de cvorum, să se pronunţe asupra numirii unui nou preşedinte al Autorităţii Naţionale în Telecomunicaţii şi revocării lui Mişu Negriţoiu din funcţia de preşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară. Cele două subiecte figurau pe ultimele poziţii ale ordinii de zi a plenului comun, însă lipsa de cvorum a determinat suspendarea şedinţei plenului reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului a fost suspendată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.