Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a declarat convins de faptul că premierul Mihai Tudose va avea o întâlnire foarte bună şi plină de substanţă cu preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, în cadrul căreia îi va prezenta date oficiale „corecte şi cinstite” cu privire la situaţia economică a României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Eu sunt absolut sigur că domnul Tudose va avea o întâlnire foarte bună cu preşedintele Comisiei Europene (...). Eu sper ca, chiar sunt convins că domnul Mihai Tudose va avea o întâlnire foarte plină de substanţă cu preşedintele CE, o întâlnire civilizată, dar plină de substanţă, pentru că este bine ca relaţiile, modul de comunicare şi colaborare între Guvernul României şi CE să fie exact modul de colaborare şi comunicare între CE şi guvernul oricărei alte ţări din UE”, a spus Liviu Dragnea, duminică seara, într-o emisiune la România TV.

Liderul PSD a susţinut că preşedintele CE trebuie să se uite pe datele oficiale pe care i le va prezenta Mihai Tudose, şi nu pe declaraţiile „unora sau altora”.

„Acolo lucrurile se prezintă într-o manieră corectă, cinstită, adevărată, bazată pe cifre, adică eu cred că ăsta trebuie să fie modul în care Guvernul trebuie să comunice cu CE şi CE să se uite pe date statistice şi pe cifre oficiale, nu pe declaraţiile unora sau altora”, a conchis Liviu Dragnea.

Premierul Mihai Tudose va efectua, luni, o vizită oficială la Bruxelles, în cadrul căreia va avea întâlniri cu mai mulţi lideri europeni, între care preşedintele CE, Jean-Claude Juncker, liderul Parlamentului European, Antonio Tajani, şi cel al Consiliului European, Donald Tusk.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.