Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a evitat să avanseze un termen la care coaliţia va stabili numele viitorului ministru al Apărării, afirmând că la şedinţa CSAT de joi va participa ministrul interimar, Marcel Ciolacu, pentru că "are toate competenţele" potrivit legii şi nu va fi "pasager".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Noi acum avem un ministru la Apărare. Să nu faceţi o confuzie, ministrul interimar are absolut toate competenţele. (...) Poate participa (la CSAT - n.r.) şi un ministru interimar, nu faceţi confuzia să credeţi că un ministru interimar e pasager pe acolo, are toate competenţele stabilite de Constituţie şi de lege", a spus Dragnea.

El a afirmat că acest lucru nu înseamnă că PSD nu va stabili rapid un nou ministru, însă funcţionarea instituţiei este asigurată în acest moment.

Preşedintele Klaus Iohannis a convocat, joi, de la ora 11.00, o şedinţă a CSAT pe tema participării Armatei la o misiune NATO cu capabilităţi navale, dar şi a strategiei naţională de prevenire a proliferării armelor de distrugere în masă, a anunţat purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Mădălina Dobrovolschi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.