Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi seară, după şedinţa Comitetului Executiv al PSD, că atât el, cât şi premierul au comunicat prost unul cu celălalt şi că nu mai pot fi făcute asemenea greşeli, care să pună partidul, coaliţia şi Guvernul într-o situaţie limită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Toţi am greşit în ultima perioadă. Toţi ne-am lăsat  influenţaţi de oameni de bine, de oameni din afara partidului, care brusc au devenit foarte grijulii cu PSD", a declarat liderul PSD.
 
El a mai spus că "PSD a trecut astăzi printr-o cumpănă foarte mare, care poate aduce instabilitate şi în ţară" şi că premierul a discutat şi despre eventualitatea demisiei.
 
"Mihai a discutat şi despre eventualitatea să-şi dea demisia, văzând poziţia partidului. Eu i-am spus că nu poate să facă aşa ceva. Am constatat amândoi că am comunicat prost unul cu altul, eu îmi asum. Nu mai putem face asemenea greşeli să punem şi partidul şi coaliţia şi guvernul într-o situaţie limită", a adăugat Dragnea, în conferinţa de presă susţinută alături de premier, la finalul şedinţei CEx.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.