Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, le cere liberalilor să retragă sesizarea făcută la CCR la Legea de adoptare a OUG 20/2016 care prevede majorări salariale pentru cei din Învăţământ şi Sănătate în medie cu 15%.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Solicit PNL să retragă plângerea făcută la CCR referitoare la legea prin care creşteam salariile personalului din educaţie şi sănătate cu 15%, eliminând astfel inechităţile introduse prin Ordonanţa 20 de Guvernul ZERO. Sute de mii de români aşteaptă această lege, oameni care au grijă de educaţia copiilor şi de sănătatea tuturor. De abia în momentul în care vor retrage această plângere, va exista cineva în România care să îi ia în serios pe cei de la PNL, când vorbesc despre legea salarizării”, a scris Dragnea pe Facebook. 

Camera Deputaţilor a adoptat Legea de adoptare a OUG 20/2016, prin care aprobă majorări salariale în sănătate şi educaţie, în medie cu 15%. PNL a sesizat CCR această lege, aceasta fiind discutată de judecătorii Curţii Constituţionale la începutul lunii decembrie. Liberalii susţin că nu a existat cvorum la şedinţa de vot final din Camera Deputaţilor, în care s-au aprobat majorările salariale prin Legea de aprobare a OUG 20/2016.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.